Subsidie voor loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Ben je rijksambtenaar en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst geweest van het Rijk? Dan kun je in aanmerking komen voor het gesubsidieerde loopbaanadviestraject.

Controleer of je in aanmerking komt voor de subsidie. Ga hiervoor naar https://www.aofondsrijk.nl/activiteit/loopbaanadvies/ en beantwoord de vragen. Binnen een paar minuten weet je of je aan de voorwaarden voldoet. Na afloop ontvang je uitleg over de verdere aanvraag.

Je vraagt een loopbaanadvies aan via je leidinggevende of via het A+O fonds Rijk. Via het A+O fonds Rijk kun je een loopbaanadviestraject aangaan zonder tussenkomst van je leidinggevende. Je bepaalt zelf wat je met het loopbaanadvies doet. Jouw resultaten blijven in ieder geval anoniem. Je meldt je voor deze regeling aan via het digitaal dossier van Loopbaanadvies. Je vraagt voor maximaal € 1.500 exclusief btw een subsidie aan voor een vertrouwelijk loopbaanadvies bij een professionele loopbaandeskundige. Je kiest zelf een professionele loopbaandeskundige. Een aanvraag voor een vergoeding loopbaanadvies kan uiterlijk tot en met 30 juni 2022.

Onderweg voldoet aan de vereisten die aan de loopbaandeskundige worden gesteld. Een vrijblijvende kennismakingsgesprek plannen kan!