Foto Advies op maatAdvies op maat

Als je geen P&O in huis hebt maar toch even wil overleggen over een specifiek P&O onderwerp, maak dan gebruik van de overlegmogelijkheid van Onderweg. 

Loop je ergens tegenaan of wil je even overleggen over wat je tegenkomt in je dagelijkse praktijk? Het kan hierbij gaan om de meest uiteenlopende zaken. Mensen maken nu eenmaal van alles mee, dus het is niet altijd onder één hoedje te vangen. Om wat voorbeelden te geven:

  • Je wil een tijdelijk contract verlengen maar weet niet of dat nog kan binnen de wet- en regelgeving
  • Je medewerker functioneert niet zoals je zou willen. Hoe kun je dit aanpakken?
  • Je medewerker is uitgevallen en misschien gaat herstel wel langer duren. Welke stappen kun je nemen ter ondersteuning van de medewerker en wat zijn de mogelijkheden om het werk toch gedaan te krijgen?

Het kan gaan om zeer uiteenlopende zaken, met als overeenkomst dat het gaat om personeel. In ons gesprek per telefoon of Skype overleggen we over het probleem en ik geef je een oplossing of een oplossingsrichting, afhankelijk van het soort probleem. In ieder geval weet je na ons gesprek hoe je verder kunt.

Duur van het gesprek is ongeveer een half uur.
Resultaat is dat je weer verder kunt en een oplossing(srichting) hebt voor je probleem. Je ontvangt een korte samenvatting per email.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een half uur overleg te plannen.

Vrijblijvend aanmelden

 
 

Anti Spam

css.php