Coaching

Coaching als begrip is aan inflatie onderhevig. Waar het om gaat is dat je op sommige momenten even wil overleggen met iemand, een buitenstaander. Iemand die je de juiste vragen stelt en je daarmee aan het denken zet.

Coaching in de buitenlucht

Coaching bij Onderweg betekent ruimte creëren. Letterlijk, door buiten op stap te gaan. Buiten wandelen geeft ruimte. Je ziet nieuwe en andere dingen in de natuur. Je kunt verder kijken. Dat geeft perspectief. Ook figuurlijk creëren we ruimte: nieuwe gezichtspunten waardoor je je richting kunt bepalen.

Meer informatie

Gespreksvoorbereiding

Soms zie je op tegen een gesprek. Een sollicitatiegesprek, een gesprek met je baas, een functioneringsgesprek. Er zijn gesprekken waar je om wat voor reden dan ook tegenop ziet. Het zijn geen gesprekken die je dagelijks voert.

Meer informatie

Loopbaancoaching

Voor specifieke loopbaanvragen kun je bij Onderweg terecht. We bespreken wat je vraag precies is en gaan samen op weg om antwoorden te vinden. Dat kan letterlijk op weg zijn, namelijk door naar buiten te gaan, maar dat hoeft niet. Jij bent degene die aan de slag gaat; soms krijg je opdrachten. Ik help je door vragen te blijven stellen.

Meer informatie
css.php